11

Smarte Albert

Oline er stadig vild med sine skildpadder. Jeg forstår hende godt, for de er det meste af tiden små, aktive dyr, som konstant svømmer rundt og ser vældig søde og sjove ud, mens de jagter føde inde mellem lange planter og kunstfærdige placerede sten.

Ind imellem får de så lyst til at nyde livet på de varme sten. De kravler langsomt og absolut ikke elegant op på stenene, som er placeret sådan, at der er terrasser. Den øverste sten er tilsyneladende den mest attraktive. Det er der, de er tættest på varmen fra UV-røret, som er monteret i toppen af akvariet.

Lag på lag...

For et øjeblik siden skulle det vise sig, at Albert slet ikke er så dum, som vi troede. Han har taget en opfindsom metode i brug, da han ville lidt tættere på varmen. Jeg synes, at han er ret smart.

Du vil sikkert også kunne lide