7

Det er jo fredag!

Fredag morgen er startet med sol, god tid og varm kaffe. Udenfor vinduet står det lille Ingrid Marie og gør sig til med en blomstereksplosion, som er imponerende. Det har tilsyneladende affundet sig med sin nye placering lige ved siden af mit vindue og det er jeg glad for, for jeg hader, når træer går til, fordi jeg vil flytte dem. Jeg håber, at det stille og roligt vokser sig stort og stærkt i løbet af sommeren.

Æbleblomster

Dagen indeholder et par sjove og hyggelige opgaver og jeg kan allerede holde fri lige over middag, så der er ingen grund til klage. Forude venter weekenden med hygge, strik og ikke mindst venindevisit på søndag. Jeg kan næsten ikke vente.

I næste uge arbejder jeg kun mandag og tirsdag. Se, det er ingen sag. Så kan man sagtens være lidt høj i hatten, så det er jeg på sådan en vidunderlig fredag.

Restesjal

I går aftes fik jeg strikket en lille halsklud af en rest Socks that Rocks. Den gammelkendte Shetland Triangle stod for skud og da sjalet var færdigt, smed jeg det i vaskemaskinen, lagde det til tørre og til morgen kan det så allerede varme en hals, som gør opmærksom på sig selv. Det er let som en sky, lige tilpas i størrelsen og fuld af sprælske farver, så det kan bruges til det meste. I dag skal det bruges til rødt. Det er jo fredag.

Ha’ en god én :-)

Du vil sikkert også kunne lide