22

Med eller uden hvad?

Jeg er ind imellem uforskammet heldig. I dag er en af de dage. Egentlig havde jeg tre timer endnu, inden jeg kunne holde fri, men jeg er blevet aflyst og det betyder faktisk, at jeg lige har taget hul på min stak af fridage for et øjeblik siden. Det er bare så meget i orden med mig.

Inden jeg nåede hjem, passerede jeg en sætning, jeg ikke forstod… eller, jeg forstod godt ordene, men…

HVAD?

På ruden står “Det er med og uden tidsbestilling”, men HVAD er med og uden? Snakker vi om prisen, som ligger fast uanset eller er det almindelig forbrugeroplysning, som skal oplyse mig om, at jeg kan træde lige ind fra gaden og få en klipning, eller…?

Jeg er ikke ret tolerant overfor den slags. Jeg ved det godt, men hvad pokker menes der? Jeg forstår ingenting. Nå jo, jeg er helt med på, at jeg er gået på forlænget weekend for nogle minutter siden. Det er vel, når alt kommer til alt, også det vigtigste.

Du vil sikkert også kunne lide