14

Syrenaftenbad

Efter hjemmelavede fiskefrikadeller med nye kartofler og lækre grøntsager, trængte jeg til en havetur. Der er tørvejr nu og ualmindelig dejligt derude. I bunden af haven er der syrener overalt og da jeg nærmede mig, var duften overvældende.

Syrener

Der er små øer af mørkelilla syrener og så er der tonsvis af den gængse lilla, som dufter så fantastisk. I år bærer et par af buskene helt tætte, store klaser af blomster, som gør turen i haven efter et regnskyl til en helt fantastisk oplevelse.

Syrener

Mine Allium står på spring og de matcher de lilla syrener helt fantastisk. Syrenerne er her kun kort tid, så det er med at nyde dem. Derfor har jeg også taget saksen med ned i bunden af haven, men inden jeg klipper, lader jeg blikket dvæle ved de smukke blomster.

Syrener

Syrenerne er forbundet med sødmefyldte og dejlige minder for mig, så jeg elsker tiden lige nu, hvor de er allevegne. Jeg bor i et gammelt villakvarter, så der dufter af blomsterne allevegne, hvor man går.

Syrener

Jeg slutter af med at fylde en af mine kurve med blomsterne, som bæres indenfor, for at gøre foråret komplet.

Syrener

Man kan ikke have for mange syrener. Aldrig nogensinde.

Du vil sikkert også kunne lide