9

Afhængig

Vejret skifter mellem høj sol og regnbyger. Det betyder, at jeg løber lidt ind og ud. Ude er der ualmindelig skønt, når solen skinner. Indenfor er der marcipanæg, varm kaffe og syrener i massevis, når regnen falder tungt og tæt.

Marcipanæg og syrener

Jeg strikker en pind eller to, sætter en vask over, rydder lidt op i køkkenet og så er solen her igen og jeg kan trække udenfor, hvor mine Allium er godt på vej, ligesom skvalderkålen, som fjernes nogle steder og roses for sin kraft andre og mere belejlige steder.

Allium

Mens jeg går nede i staudebedet, opdager jeg, at en af mine Allium er knækket. Den slags sker og jeg når kun at ærgre mig et øjeblik, så er blomsterhovedet placeret i en af mine solgule kopper. Blomst og kop klæder hinanden, så det er slet ikke så skidt endda.

Knækket Allium

Jeg ønsker mig flere Allium og en stak Dahlia som erstatning for dem, som er gået til i vinterens løb. Jeg beslutter mig for, at jeg vil på planteskolen, for at hente forsyninger. Jeg er på vej ud i bilen og når at gribe i hoveddøren, inden jeg husker, at jeg ikke har en bil. Pokkers også. Indkøbene får vente til en anden god gang. Sådan en gang, hvor jeg har hjul. Sikke afhængig man er.

Du vil sikkert også kunne lide