9

Fredagsrød

Tak skæbne, som alting da skal drille i dag. Først nægtede computeren at have noget som helst med mig at gøre. Ikke mange timer senere var det så siden her, som nægtede at kendes ved mig, men heldigvis har jeg levende backup, som kunne rejse, hvad ville falde. Nu kører siden igen og det, som drillede, har ingen af os med sikkerhed lokaliseret endnu, så jeg bevæger mig med forsigtighed, mens jeg krydser fingre.

Kenneth og jeg har fået sat gang i maden og mens starten på den snurrede på komfuret, gik vi en tur udenfor i haven. Som der dog er koldt derude. Det er ikke en fornøjelse, medmindre man er vinterklædt, så vi gik snart indenfor igen, for at kigge til Oline, som ser ud til at slippe nådigt. Hun er allerede i bedring, så mon ikke hun klarer skærene. Jeg tror det. Hun er i hvert fald helt klar til en hyggeaften i sofaen, så vi er indkaldt til senest klokken 20! Vi må hellere rubbe neglene….

Fredagsrød

– og så skal du da ikke snydes for endnu en af de smukke valmuer. Jeg tog en indenfor, brændte stilken med en lighter og satte den i vand. Det er nogle timer siden og den står flot endnu, så det er vist tricket, som giver dem en snert af holdbarhed. I hvert fald mere end et øjeblik og så er jeg jo tilfreds.

God fredag aften til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide