7

Jeg er en skarnsunge

I morges var der frygteligt vådt udenfor, men planterne var glade og så kan vi andre vel også være det.

Morgenregn

Siden har vejret været mildest talt omskifteligt, men det giver nogle meget smukke himmeludsigter, som det ene øjeblik byder på blåt med sol og det næste næsten sorte skyformationer, som må indeholde enorme mængder vand, som så tilsyneladende har besluttet sig for at falde andre steder end her.

Varierende himmel

Jeg har nydt udsigten, for ser I, jeg skulle jo egentlig gøre rent og sådan, men altså der skete det forunderlige, at jeg i formiddags faldt over et mønster (gratis download på ravelry) hos Mette, som var helt uimodståeligt. Jeg var simpelthen nødt til at prøve det af… og nu er bærestykket færdigt om et øjeblik…

Jeg faldt i...

Om fire pinde er jeg klar til ærmer og bul, som strikkes glat på rundpinde. Det egner sig fortrinligt til aftenens tv-kiggeri, som Oline allerede har planlagt. Der skal hygges igennem og jeg er helt klar, for jeg tog mig sammen for en times tid siden og pløjede gennem matriklen, så her nu er fint og rart at være og jeg er svært tilfreds med mig selv.

Jeg må godt strikke nu…

Du vil sikkert også kunne lide