4

Jeg klager ikke

Udenfor er vejret mildest talt omskifteligt og det ene øjeblik skinner solen og himlen er blå. Det næste er her så mørkt, at det er nødvendigt med lys og forventningen om bulder og brag ligger lige til højrebenet. Så skifter det igen…

Det ender vel godt...

Oskar og jeg har været ude. Der er ikke generende varmt. End ikke i nærheden. Jeg var meget glad for, at jeg havde tænkt både støvler og varm sweater ind i den tur, for ellers havde jeg haft det alt for koldt. Det bliver vist ikke til meget udeliv i dag, men der står også rengøring på programmet, så det gør ingenting.

Ud over rengøringen, er der også en pjevset Oline, som lige nu sover ovenpå en Panodil og et glas vand. Hun har ondt i halsen og for hver gang jeg er inde hos hende, lyder hun mere og mere hæs, så der er vel en halsbetændelse under opsejling og så skal man jo forkæles lidt ekstra. Jeg får nok at se til… med al den strik, jeg også har fingrene i lige nu. Jeg klager ikke.

Du vil sikkert også kunne lide