7

Begivenhedsrig lørdag

Uforudsete begivenheder, det er lige mig… eller noget. I hvert fald har dagen indeholdt overraskelser af næsten enhver tænkelig art. Computerdrillerier og min yndlings-ældsteøgle i nød og derfor i akut behov for et par timers helle herude har gjort, at dagen er forsvundet, uden vi én eneste gang nåede udenfor i den friske luft. Til gengæld har vi nået så meget andet.

Ellen May er afgået ved døden. Stor krise i familien, så da Susanne kom, lånte Kenneth bilen og kørte straks ud efter en ny skildpadde, for død bryder vi os ikke meget om herhjemme… og der skulle kompenseres i en fart. Unavngiven skildpadde ser ud til at trives. Om lidt hedder den vel noget… og indtil da, håber vi, at Oline kommer sig over tabet. Det var IKKE sjovt at skulle hente den lille skildpadde op af akvariet… og det værste er, at Albert heller ikke ser ud til at stortrives…

Unavngiven

Her er den nye skildpadde… og han er hyperaktiv, så han ser ud til at være livskraftig.

Mens Oline og ældsteøglen så voldsfilm i stuen, gav Susanne og jeg den gas ved computerne, men ind imellem er det ikke tilstrækkeligt med gas, så vi har været ude i noget med at køre byen rundt på jagt efter et diskettedrev. Den slags er absolut ikke sådan at opdrive, så til sidst opgav vi… og startede forfra med dagens projekt, som ellers lå på den skide diskette. Tid har der jo været nok af… og koncentreret, det er hun altså…

Hun tænker, så det knager

Nu er vi nået til det punkt, hvor der ikke er mere intelligens tilbage at trække på, så vi lader være og vælger i stedet for, at vi ikke gider mere i dag… altså ud over at hygge videre, for den slags bliver man jo aldrig for træt til.

Du vil sikkert også kunne lide