9

De sidste trækninger…

I skumringen står Oskar og bevogter sine enemærker, mens han lytter efter lyde, som ikke hører til. Han løfter ørerne og et øjeblik efter billedet her er taget, løber han ned gennem haven, for at forsvinde ind i det vildnis, der er længst borte.

I skumringen

Han kommer luskende tilbage, da jeg er ved at lægge 85 centimeter til rette på terrassen. Målene kontrolleres, godkendes og et lettelsens suk høres fra fruen selv.

Femogfirs centimeter

Hvor var jeg dog blevet frustreret, hvis ikke….

Garnet fra Holst Garn er en fornøjelse at strikke med. Snart kommer der yderligere forsyninger, men der er nok til, at jeg kan starte på et forstykke. Jeg skulle jo nødig komme til at kede mig, men sengen kalder også snart, for i morgen venter en hel dag med fremmedsprogstolkning. Hjernen skal være skarp. Ingen slinger i min vals… eller noget.

Du vil sikkert også kunne lide