8

Så kom regnen…

Endelig kom regnen for et øjeblik siden. Himlen åbnede for sluserne og der faldt en tung, tæt og intens regn, som efterlod haven forfriskende sprød og velduftende. Udenfor står også min Engletrompet. Nu skulle det være, så i går fik den en større potte og besked på, at den bare har af at vokse helt ubegribeligt meget, inden vi rammer weekenden og Heidi kommer. Jeg ved godt, at den ikke når Heidis til sokkeholderne, men den kunne nu godt anstrenge sig bare lidt…

Endelig kom regnen

Regnvand er vel godt for den slags, tænker jeg, mens jeg ønsker held og lykke til planten og fortsætter længere ned i haven, hvor også stauderne er blevet skyllet. Alting har godt af lidt regn, for det gror som bare pokker lige nu og trænger hurtigt til vand.

Forfriskende regnvejr

Da jeg igen runder terrassen, kan jeg se, at vi har tyve grader udenfor. Et meget, meget underligt vejr med silende regn og temperaturer, som på en gavmild forårsdag, men uden at have set solen én eneste gang denne tirsdag sidst i maj. Jeg håber solen har tænkt sig at finde vej hertil i morgen, for jeg tror, at Ella og jeg skal nyde en kop kaffe på terrassen. Jeg gider i hvert fald godt.

Du vil sikkert også kunne lide