8

Så kom regnen…

Endelig kom regnen for et øjeblik siden. Himlen åbnede for sluserne og der faldt en tung, tæt og intens regn, som efterlod haven forfriskende sprød og velduftende. Udenfor står også min Engletrompet. Nu skulle det være, så i går fik den en større potte og besked på, at den bare har af at vokse helt ubegribeligt meget, inden vi rammer weekenden og Heidi kommer. Jeg ved godt, at den ikke når Heidis til sokkeholderne, men den kunne nu godt anstrenge sig bare lidt…

Endelig kom regnen

Regnvand er vel godt for den slags, tænker jeg, mens jeg ønsker held og lykke til planten og fortsætter længere ned i haven, hvor også stauderne er blevet skyllet. Alting har godt af lidt regn, for det gror som bare pokker lige nu og trænger hurtigt til vand.

Forfriskende regnvejr

Da jeg igen runder terrassen, kan jeg se, at vi har tyve grader udenfor. Et meget, meget underligt vejr med silende regn og temperaturer, som på en gavmild forårsdag, men uden at have set solen én eneste gang denne tirsdag sidst i maj. Jeg håber solen har tænkt sig at finde vej hertil i morgen, for jeg tror, at Ella og jeg skal nyde en kop kaffe på terrassen. Jeg gider i hvert fald godt.

Du vil sikkert også kunne lide

8 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  27. maj 2009 at 08:51

  Gitte J, blæst havde vi også i går, men ikke så voldsomt, som jeg kunne forstå, at det var andre steder.

  Pernille, det var underligt vejr i går :-)

  Helle, vi fik da lidt regn i går… :-)

  Moster, jeg synes bare, at du skal klappe den hest, du ikke har. Vent og se i weekenden ;-)

  Perletossen, jeg venter tålmodigt på, at den vokser sig stor og stærk :-)

  Fisker, det er Allium. Jeg elsker dem :-)

  Christin, tak for de pæne ord om bloggen og lidt te og strik er jo ikke det værste i verden :-)

 • Avatar
  Svar
  Christin
  27. maj 2009 at 00:17

  Hei fra et blåsete og regntungt Norge;-)
  Om det er noen trøst – så er det kommet seriøse mengder med regn her på Østlandet i Norge i dag også. Fin kveld for stikk, te og levende lys. Ville bare si at jeg liker bloggen din veldig godt. Takk for at du deler livet med verden. Klem fra Christin

 • Avatar
  Svar
  fisker & fernández
  26. maj 2009 at 22:16

  Hvor er de smukke, de lilla blomster :-)

 • Avatar
  Svar
  perletossen
  26. maj 2009 at 22:14

  Den engletrompet ser da ganske fin ud :-)
  Er sikker på, at den nok skal forskønne din fine terasse.
  Jeg havde selv en sidste år som ikke synede af meget og alligevel til slut på sommeren havde se skønneste blomster.
  Desværre var der for koldt, da den skulle vinteropbevares.
  Men revancen er taget og jeg har invisteret i hele 3 forskellige sorter og farver. Så sol sol, kom frem nu frem

 • Avatar
  Svar
  Moster
  26. maj 2009 at 21:44

  Hmmm, vi undrer os over hvorfor der ikke er et billede af Heidi’s Engletrompet??? Vi har da sendt så rigeligt til dig ;-)
  Her kommer der osse småbyger, men her er stadig lummervarmt.
  Vi glæder os til weekenden;-)

 • Avatar
  Svar
  Helle
  26. maj 2009 at 21:00

  I Kongerslev er det lige før, kan jeg se. og hol da op, der blæser, mindst 14 pelikaner.
  God “fridag”.

 • Avatar
  Svar
  fisefornemme Pernille
  26. maj 2009 at 20:37

  I København holder det også stadig tørt, men det kan ikke vare længe. Om lidt flækker himlen med et tordenbrag. Luften er så tyk, at den kan skæres i med en kniv!

 • Avatar
  Svar
  Gitte J
  26. maj 2009 at 20:00

  Regnen er ikke kommet hertil endnu, men der stormer helt vildt.
  Lidt syd for Rold skov.

 • Byd gerne ind