14

Tirsdag med overraskelser

Tirsdag morgen er bad, mens jeg kan høre fuglene synge udenfor. Ikke fordi det er smukt vejr, men netop fordi det ikke er. Fordi regnen står på lur og vejret er mørkt og ubestemmeligt. Faktisk så mørkt, at jeg må have lyset tændt.

Morgenblomster

Dagen skal byde på overraskelser på vejrfronten. Jeg havde håbet, at vi blev begavet med årets første sommerdag heroppe, men det ser ud til, at vi i stedet får en mørk formiddag og en eftermiddag med kraftige byger. Som om jeg kan bruge det til ret meget, men jeg sidder et smukt sted med varme indenfor, sjove og udfordrende opgaver og en god kollega på sidelinjen, så jeg klager ikke.

Jeg skal tolke fremmedsprog hele dagen. Det kræver en skarp hjerne, som gider vende og dreje i en fart, men selvom jeg kommer træt hjem, glæder jeg mig. Jeg elsker de udfordringer, der ligger gemt i at skulle jonglere med tre sprog på én gang. Det er godt at blive skubbet ud på kanten ind imellem. Når det lykkes, er tilfredheden udtalt og hvor jeg skal hen, er der stor forståelse for tolkeprocessen, så det er den rene svir at komme der.

Morgenstrik

Jeg har været tidligt oppe. Jeg bliver hentet om tre kvarter og er egentlig klar, så i stedet for at kede mig, slår jeg op til et forstykke. Der ligger 85 centimeters strik og venter forude, så det er ikke for tidligt.

Måske skulle jeg i stedet have pakket gummistøvlerne…

Du vil sikkert også kunne lide