3

Klar, parat, start!

Først en tur op nordpå, så ind gennem Nørresundby, hvor vi havde et ærinde omkring torvet. Derinde er der torvedag hver fredag, så det kunne ikke passe meget bedre. Vi tog en tur gennem boderne, inden vi provianterede til weekenden.

Torvedag i Nørresundby

Det var mest grøntsagerne der trak, men der røg også lidt frugt i poserne og inden vi havde set os om, var der fire FYLDTE bæreposer og en god portion fisk til aftenens menu. Uhm, det skal blive godt.

Torvedag i Nørresundby

Kenneth er berømt for sine grillspyd, så der blev købt ind til dem og alt det andet vi lod os friste af. Der var friskfanget rødtunge, grønne, sprøde asparges og så var der de blommetomater, jeg ikke kan stå for. Der var gratis smagsprøver, så jeg ved, at der er noget at glæde sig til, når vi senere tager hul på posen.

Torvedag i Nørresundby

Jeg har aldrig været på torvet i Nørresundby før. Jeg kommer heller ikke til at køre efter det, men når man alligevel er i nabolaget, er det et rigtigt godt sted at handle og så er der nu så hyggeligt derovre.

Nu starter weekenden. For alvor. Mon ikke jeg kan lokke Oline med ud i solen? Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide