23

Lidt tosset er man vel altid…

Annemette og Heidi er lige kørt. De får en frygtelig varm tur hjemad, men det bliver uden plys i forruden, for Annemette blev ikke spor glad for gaven. Om jeg forstår det…

Hun blev ikke glad

De har 3½ time foran sig i bagende varme og jeg er bare glad for, at det ikke er mig. På terrassen var der klokken ti 27 grader i skyggen. Nu er der niogtyve! Der er sommer udenfor og jeg klager ikke, for jeg har skyggesteder og masser af koldt på køl.

29 grader i skyggen

Mit strygebræt er repareret og står klar. Jeg har bunker, som venter, for jeg hader jo den disciplin og udsætter den så længe, som det er menneskeligt muligt.

Nøgenstrygning

Jeg tager den til nye højder om lidt, hvor jeg har tænkt mig at indvie den nye sport Nøgenstrygning på terrassen. Ind imellem skal naboerne være frygteligt glade for, at der ikke er kig ind til mig. Jeg si’r det bare.

Du vil sikkert også kunne lide