6

Mandagssolregnvejr

Jeg har været i centrum nogle timer. Her ligger mit kontor og lige skråt overfor ligger Stadsarkivet. I dagens anledning var det badet i sol og det gør det altså ikke grimmere.

Inde bag murene ligger en stor del af byens historie. Alle er velkomne derinde og der er en sand rigdom af oplysning i alle tænkelige formater. Personalet er imødekommende og elsker, når der kommer specialopgaver, så de virkelig får lejlighed til at anvende deres kompetencer. Det er dejligt at blive mødt af sådan nogle mennesker.

Stadsarkivet

Omgivelserne er tillige med meget smukke. En lille grøn oase omkranser arkivet og der er bænke, så man kan sætte sig og nyde solen og udsigten til springvand og det gamle bindingsværk.

Lige bag arkivet ligger Vor Frue Kirke og nogle af de gamle, små huse, som er bevaret lige i det område. Det hele ligger meget tæt og gør biltrafik til en udfordring, men sådan er det i alle de byer, hvor de ældste dele af centrum er velbevarede. Der var engang, hvor man ikke behøvede tosporede, brede veje for at færdes.

Jeg kom hjem akkurat som himlen igen åbnede for sluserne…

Regn i stride strømme

Det var på samme tidspunkt DHL kom forbi, for at hente en stak pakker til udlandet. Jeg skal love for, at chaufføren blev våd. Jeg misunder ham ikke det job i dag, hvor vejret er helt utilregneligt. Nu skinner solen nemlig igen. Mildt, varmt og rart er der udenfor, så mon ikke jeg skulle trække ud og nyde. Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide