11

En bunke sjov

Der er kommet en stak sjov underholdning. Bøgerne har været frygtelig lang tid undervejs, men endelig er de ankommet. Nu skal der strikkes Viften, men formentlig ikke før engang til efteråret, fordi der ligger så rigeligt med projekter for øjeblikket.

En stak sjov

Til gengæld kom endelig bogen med mønstre på nederdele. Eller mønstre er vel så meget sagt, for der er ikke ét eneste, men til gengæld er der anvisninger på, hvordan man selv tegner et, som passer perfekt. Ønsketænkning måske, men jeg har i hvert fald tænkt mig at forsøge og bogen rummer lige præcis modellerne, jeg har ledt efter, så det er bare et spørgsmål om at kommme i gang.

Der er strikkebøger med nye, sjove projekter og en enkelt bog med eksempler på sjove smykker/brocher lavet af stofrester. Der er til mange timers underholdning, men der er ikke tiden. Om lidt er jeg på vej ud af døren igen. Jeg lander sidst på eftermiddagen og på det tidspunkt er jeg sikker på, at sofa og strikketøj trækker mere end nye projekter og så er det også i orden.

Nu venter Alphalfa. Det skal blive sjovt.

Du vil sikkert også kunne lide