3

Lang dag

Jeg har haft verdens længste dag. Sådan føles det i hvert fald…

Der er kørt noget i omegnen af 250 kilometer, men nu er det så også slut. Jeg gider ikke køre mere i dag og regner kraftigt med, at det ikke bliver nødvendigt at hente Kenneth i Simested udenfor Nibe, hvor han er i gang med at montere den reservedel, som tidligere er hentet i Sindal.

Jeg har kørt det nordjyske rundt i store cirkler, som blandt andet inkluderede en tur forbi Lene. Jeg kørte tværs gennem det nordjyske fra Fjerritslev til Sindal og det var faktisk ikke Lenes hjem jeg genkendte, men hendes svogers. Jeg så det ude fra hovedvejen og kunne pludselig se, at jeg var meget, meget tæt på Lene og der gik da også kun et øjeblik, så kunne jeg se gården ude fra hovedvejen.

Jeg fortsatte nordpå, for jeg skulle til Sindal Autoophug, som havde lige præcis den reservedel, Kenneth stod og manglede. De havde også advarsler…

Advarsel

“Ja, ja, ja…”, tænkte jeg. “Lad mig nu først se jer sætte porten på hængsler”…

Advarsel

Jeg har sjældent set så mange biler samlet ét sted. Det var et kæmpestort område, som var fyldt med bilvrag, reservedele, løsdele af enhver art og så var der en rivende trafik af gaffeltrucks med biler på gaflerne. Man skulle ikke træde forkert på området. Det lykkedes mig at lade være, så jeg kom helskindet derfra igen MED reservedelen på bagsædet.

Efter Sindal gik det den direkte vej ind til Aalborg. Kenneth skulle lige have fat i et par skruer og det endte med, at vi kørte tværs gennem byen et par gange uden for øvrigt at have held med at finde de famøse skruer. Bagefter kørte jeg til Simested med Kenneth. Simested er ude på landet. Der er ufatteligt smukt derude, men det er så langt ude, at der omtrent kun er hjulspor og derfor ikke mulighed for at gøre stop i vejkanten, uden at udsætte både sig selv og andre for fare. Til gengæld er der jagende katte…

Den fangede en mus

Katten som befinder sig ude på marken lykkedes med at fange en mus, mens jeg stod og iagttog den. I baggrunden kunne jeg høre Kenneth bande, så jeg sneg mig hurtigt ind i bilen igen og tog så turen ind til Aalborg igen. Det var tredje gang jeg kørte den tur i dag. Forhåbentlig var det også sidste gang.

Du vil sikkert også kunne lide