8

Go’ torsdag

Morgenskærm

Blå himmel og snerten af sol. Forude venter en tur nordpå. Kaffen var varm og velsmagende, Oline er oppe og frisk. Jeg er klar til at snuppe en torsdag, mens jeg spekulerer på, hvor pokker tiden bliver af.

Om kun to uger starter min sommerferie. Jeg synes lige, vi vendte os fra vinteren, men I skal ikke høre mig klage det mindste. Jeg glæder mig voldsomt til den sommerferie, som endnu ikke er andet end en løs skitse båret af gode idéer og drømme. Det er så typisk os. Kun i sidste sekund materialiserer drømmene sig i noget konkret, men det gør aldrig oplevelserne ringere, så jeg er sikker på, at det hele ender med at lykkes. Ferie får vi i hvert fald, men først om nogle uger, så jeg snupper bilen og nøjes med at stikke kursen af stik nord.

God torsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide