11

Pauseregn

Efter arbejdsdagen var slut, kom jeg i tanke om, at jeg lige så godt kunne hente Oline. Jeg var lige i nabolaget og regnen er faldet non-stop hele dagen, så jeg vidste, at det ville være en velkommen start på weekenden at slippe for at skulle ned og med bussen.

Jeg var i god tid, men tidligere på dagen havde jeg fået fat i en stak gratis aviser, så det var bare at dykke ned i stakken og starte fra en ende af, da jeg havde fået parkeret bilen med udsigt helt ned til Sohngårdholmsvej og de stakkels cyklister, som er blevet rigtigt våde i dag. Ruderne blev rullet ned, så duften af regn kunne snige sig indenfor. Jeg holdt i rimelig læ under et træ.

Regnvejrsventen

Lyden af regn på taget, aviser i stakkevis og radioen til at underholde blidt i baggrunden og pludselig opdagede jeg, at jeg hyggede mig gevaldigt. Det var sådan et af de der afbræk i hverdagen, hvor tiden omtrent står stille og ingen aftaler venter forude. En lille pause fra verden. En af dem, som gør grumme godt.

Regnvejrsventen

Jeg ventede i 25 minutter. Det var ikke ét minut for meget.

Du vil sikkert også kunne lide