3

Glædens ansigter

Glædens ansigt antager mange former. Heldigvis, for så kan man finde den mange steder, hvis bare man er opmærksom. Jeg prøver at være opmærksom og jo mere man øver sig, jo bedre bliver man til at se alt det skønne, som omgiver os.

Jeg fandt glæde i synet af Skvalderkålen, der blomstrer…

Skvalderkål

Den er så smuk, med sine fine, hvide skærme og den pynter både alene og sammen med andre af havens blomster, så selvfølgelig er den kommet indenfor, så vi kan glædes over dens skønhed.

Olines glæde har et andet ansigt… i dag…

Gamle natdragter

Hun har fået faderens gamle natdragter. Altså så gamle er de heller ikke, men tyve år har de vist snart på den klapmonterede bag og hun er vild med dem. De er lige til weekendhygge. Hun står under bruseren og synger lige nu. Bagefter vil hun med sikkerhed iføre sig en af de nyvaskede og så ser vi hende ikke i andet resten af weekenden. Hun forstår sig på at have det komfortabelt og jeg kunne da være fristet til at stjæle den, som bliver til overs. Måske skulle man… og så fødderne op i sofaen…

Du vil sikkert også kunne lide