10

Sommertravl

Sommer

Jeg har lige opdaget, at der kun er ganske få dage uden arrangementer, inden vi rejser til Normandiet. Faktisk er der ikke rigtigt nogen tilbage, når jeg får kigget kalenderen igennem, men jeg tænker, at et par sommerkjoler, sandalerne og en badedragt kan gøre det. Hvis ikke, er jeg i seriøse problemer…

Hep! Jeg rejser til København i næste uge. To hektiske kursusdage med afgang tirsdag eftermiddag og returnering sent torsdag aften. Jeg blev reddet på målstregen. Mine kolleger har sørget for at give mig erstatningsfri om fredagen. Jeg er SÅ klar, når vi rammer fredag aften om halvanden uge. Jeg garanterer! Om så alt sommertøjet stadig er vådt og derfor monteret på taget af bilen.

Måske jeg lige skulle konfirmere med hus- og hundesitteren også. Hvorfor er det, at jeg altid kommer i tanke om den slags i sidste sekund?

Du vil sikkert også kunne lide