17

Feriestrik

Man skal vel have et stykke strik mellem hænderne, når man ikke er chauffør på turen sydpå, så jeg har været i gang med at finde noget, som kunne vare og samtidig var til at sidde med i bilen. Det er vist lykkedes.

Feriestrik

En strikjakke, som kunne ende som en af vinterens rigtigt gode bud på noget varmt om skuldrene. Modellen har jeg længe været forelsket i og opskriften har jeg fundet lige her. Jeg forlænger trøjen, så den går ned over det stykke, som er knapt så flatterende på mig. Så skulle den være i vinkel.

Jeg har valgt, at den skal være ensfarvet. Det er måske så meget sagt, for jeg anvender to tråde i hver deres farve, men jeg laver ingen farveskift. Trøjen bliver sådan cirka samme farve som hø eller havregrød. Lyder det ikke fantastisk? ;-)

Garnet er en blanding af en ubehandlet lys uld (som lugter af får) og en tråd 100% uld fra Holst Garn i farven Verbena. Det arter sig, men mon det holder hele vejen til Ravenoville? Måske jeg skal overveje at finde noget supplement.

Du vil sikkert også kunne lide