20

Lang fredag

Hold da op, som sådan en fredag kan ende med at blive lang. Efter endt arbejdsdag, kom jeg hjem til en familie, som insisterede på, at jeg tog med ud for at bestille erstatningsbriller til Oline. Der skulle vælges endnu et par, så der er reserver, hvis vi igen kommer i knibe. Oline ser tilsyneladende ualmindelig ringe uden, selvom hun har nægtet i flere år, så lige nu render hun rundt med et par, som er limet og så må holde, som de bedst kan. Vi har endnu ikke insisteret på at forstærke dem yderligere med et stort stykke hæfteplaster, men det er kun et spørgsmål om tid efter dagens butiksraid, som nær havde taget livet af mig.

Oline er ikke spontanshopper, som mig. Oline er ualmindelig velovervejet. At skulle finde en bikini til hende, kan tage mange timer og uendeligt mange og lange minutter i venteposition udenfor et eller andet omklædningsrum. I dag har vi brugt FLERE timer og resultatet? Endnu ingen bikini, som tilfredsstiller hendes høje krav om model, pasform og farver. Jeg måtte til sidst insistere på, at den bikini må findes i Normandiet eller alternativt undværes. Jeg kunne ikke mere… og så må ungen gå med numsen bar. Basta!

Nu er vi lige vendt hjem. Jeg er helt og aldeles udmattet og de planer, jeg havde, er skrinlagt til fordel for sofaen resten af aftenen. Jeg orker ikke mere.

Pudderfarvet yndighed

Oline slæbte til huse. Kenneth slæbte til huse. Jeg fandt en pudderfarvet yndighed, som med sikkerhed vil klæde sommerbrune arme. Nu mangler jeg bare sommeren, men inden den kommer, vil jeg smide mig i sofaen og bare vente. Mageligt henslængt.

Du vil sikkert også kunne lide