5

Jeg tager en runde…

Der mangler kun en gulvvask. Det er Kenneths job. Jeg kan holde fri, hvis vi ser bort fra den enorme bunke vasketøj, som helst skal minimeres i løbet af i dag. Jeg er i gang.

Forberedelser

Jeg finder en stak inspiration frem. Jeg ved, at der ligger mange timer forude, som passager i en bil, der bliver ført af Kenneth. Vi elsker begge at køre bil, men jeg gør det meget til daglig, så feriefordelingen er, at Kenneth er primærchauffør. Jeg tager over, når han trænger til pauser og ellers er det eneste tidspunkt jeg plejer at insistere, når vi kører gennem Tyskland. Jeg skal lige have min årlige dosis på Autobahn, men når den er indtaget, må han såmænd gerne køre resten af vejen.

Når vi kører, er vi gode til både at hygge sammen og hver for sig. Oline er vældig god til disse lange bilrejser. Hun er lige så vild med det, som vi er og hun indretter en rede bagi, hvor hun har puder, tæpper, bøger og musik, som indtages i passende doser. Når hun gider, er hun med i samtalen på forsæderne og ellers passer hun sig selv, mens hun kommenterer livligt, på alt hun ser, uden smålig skelen til, at vi måske er midt i en spændende snak.

Jeg strikker. Jeg snupper den ene pind efter den anden. Det er en fin beskæftigelse, for den kan sagtens udføres, mens man er nærværende.

Jeg har jo allerede ét projekt, som kunne komme med i bilen, men det vokser og jeg kan allerede nu se, at ikke alene bliver jeg færdig, inden ferien er til ende, men det ender også med at være så stort et stykke strik, at det bliver vanskeligt at sidde med i bilen. Med kan det komme, men det er vist ikke bilstrik. Jeg må finde på noget andet. Bøgerne kunne måske hjælpe mig på vej. Jeg tager i hvert fald en inspirationsrunde.

Du vil sikkert også kunne lide