4

Lørdag i juni

Vi går til den. Det går støt og roligt fremad, for vi har et fremragende samarbejde. Altså når Kenneth ikke fortaber sig i klædeskabets indhold af minder, vælger at vælte al indholdet ud og markere skel med knivskarpe folder, mens jeg trimler rundt på gulvet af grin, når jeg ser, hvad han har gemt fra vores spæde ungdom. Han er tosset, men om lidt er der orden og det er ikke skidt.

Imens rydder jeg op. Vi kan ikke længere nøjes med vandrestier uden afmærkning, men må have rolige flader at tage udgangspunkt i, så jeg flytter, lægger på plads og undlader at fortabe mig. Det kunne være skidt.

Jasminer

Jeg snupper en pause, henter jasminer og smider bundt efter bundt i kander og vaser, som jeg placerer forskellige steder i huset. De dufter vidunderligt og kan næsten få mig til at glemme, at jeg stadig mangler sæbevandet.

En lille ven har sneget sig med indenfor

I en af blomsterne sidder en edderkop. Det må være én af dem, som bærer på lykken, for jeg kan mærke den i maven.

Du vil sikkert også kunne lide