11

Lykkelige Oskar

Det er let at gøre Oskar lykkelig. Alene det at mor kommer forbi er nok til, at han danser glædesstrålende rundt, men når hun efterfølgende gider håndfodre med ærter, er der ikke et øje tørt…

Lykkelige Oskar

Han ELSKER ærter. Faktisk kan man ikke få lov til at spise ærter i fred. Han skal nok sørge for at gøre opmærksom på, at han gerne overtager ærtespisningen. Underlige hund… men han nød, at mor og jeg fandt vej ud i haven tidligere, hvor vi fandt et lille sted med læ. Et par timer med strikke- og hækletøj, kaffe og en hund, som nød, at vi var i nærheden og så synes vi egentlig, at vi har fået taget godt hul på lørdagen.

Kenneth har været i køkkenet. Han forbereder kalvesteg og koger fond. Det elsker Oskar også, at han gør…

Lykkelige Oskar

Der falder jo lidt af i den sidste ende. Oskar får benene. Han slæber dem rundt i haven, tygger lidt og ligger så og lurpasser den, mens han holder skarpt øje med solsortene, som også er vilde med benene. Han er en lykkelig hund.

Du vil sikkert også kunne lide