9

Moskus Katost

Mens jeg løber frem og tilbage mellem tørresnor og vaskemaskine, prøver at få styr på de ting, som evt. mangler og i det hele taget forsøger at skabe overblik, når jeg alligevel at bemærke, at Moskus Katosten er sprunget ud…

Moskus Katost

Den får lige en varm anbefaling med på vejen, for den starter nu med at blomstre og slutter ikke, før sommeren går på hæld. Den er yndig, fyldig og ualmindelig nem at have med at gøre. Den kommer igen år efter år og den breder sig villigt, men er nem at fjerne, hvis man ikke gider se på den og bierne elsker den. Jeg har den overalt i haven og den afløser mange af de tidlige sommerblomster, så haven fortsat blomstrer helt frem til september.

Jeg nåede lige at hilse på den, inden vi stævner ud. Den står og venter på, at jeg kommer hjem igen. Jeg er heldig.

Du vil sikkert også kunne lide