7

En rigtig sommerdag

Spørg lige om jeg hygger mig og svaret er et rungende “JA”, for der er ualmindelig skønt udenfor. Og varmt. Siden billedet har jeg måttet krybe i skyggen. Parasollen gør gavn i dag, hvor solens stråler er påtrængende, men skønne at nyde under sejl.

Spørg lige om jeg hygger mig...

Ind imellem trisser jeg rundt og nipper blomster, plukker lidt ribs og glædes over, når de eksploderer i et syrligsødt sansebombardement i mundhulen og hygger mig i det hele taget med, at ingen pligter venter. Jeg holder jo ferie. For alvor.

Hannes projektpose giver liv på terrassen. Indholdet er indtaget. Jeg strikker lidt, men kun lidt, for der er så meget andet, som trækker.

Viften tørrer i solen...

I solen ligger Viften og tørrer. Om et øjeblik er den klar til brug, men jeg er sur, for ulden er sådan én, som strækker og trækker, når den kommer i vand. Jeg er spændt på at se, om trøjen nu ender med at være slasket og alt for stor. Så må jeg strikke endnu én. Jeg er frisk. Den var så sjov at strikke.

Jeg elsker den danske sommer.

Du vil sikkert også kunne lide