6

Medalje i nydelse

Udeliv hele dagen

Fredagsnydning, det kunne jeg altså vinde medalje i, tror jeg. Jeg har i hvert fald virkelig anstrengt mig i dag. Hele dagen er tilbragt udenfor på terrassen og i haven. Ingen pligter. Lutter nydning.

Allerede i formiddags krøb temperaturen i skyggen op forbi de 27 grader. Lummervarmt med et tyndt skydække, sådan har det meste af dagen været, men jeg klager altså ikke. Rigelig med koldt vand og en vingeskudt parasol gør underværker og jeg elsker varmen. Jeg får aldrig nok.

Sommertemperaturer

Udendørslivet nydes stadig, mens vi venter på skraldet. Det MÅ da komme. Vi går rundt i en dyne af tordenfornemmelse og her bliver mere og mere mørkt, men ikke én dråbe er der faldet endnu. Vi har tændt grillen og vi ved godt, at det kan ende med feberredninger mellem store, tunge dråber, men man skal ikke forpasse en chance.

Lidt senere indtager jeg sofaen og vi tager hul på en stak film. Jeg har været forbi P&P for en times tid siden. Der var omtrent helt stille, ligesom der var i resten af Vejgård. Nu er der købt garn til en overraskelse. Sådan nogen elsker jeg. Den skal på pindene, mens jeg nyder film, kaffe og måske endda et lille stykke tordenvejr. Jeg håber det. Jeg er i hvert fald klar.

Du vil sikkert også kunne lide