9

Markedsplaner

Sommeren igennem omdannes Midtergade i Hals hver onsdag fra 10-16 til markedsplads med handel og vandel, leben og sjov. Der skulle efter sigende være over 100 stande.

I dag er det onsdag og jeg havde egentlig planer om, at jeg ville køre en tur til Hals, for at opleve stemningen. Morgenen byder på regn og jeg ved, at den er vedholdende og stædig, så planerne er endnu lidt usikre, men jeg har regntøj og luften, som flyder ind af det åbne vindue, er mild og frisk.

Morgenregn

Udenfor er der allerede temmelig vådt og Oskar er end ikke i nærheden af at synes, at vi skal ud i vejret. Han ignorerer mine forsøg på kontakt, for han ved ganske udmærket, at de inkluderer våde poter. Noget han ikke er vild med. Han er til gengæld vild med varme dyner, så sådan en har han fundet i stedet for. Imens kan jeg stille sidde og nyde formiddagens kaffe, mens jeg iagttager sneglen i figenen udenfor vinduet.

Sneglefart

Jeg kunne godt ønske mig nogle hede sommerdage, så der snart var friske figner at hente indenfor, men indtil da er det bare at finde regntøjet frem og komme ud i verden.

Du vil sikkert også kunne lide