4

Sommertemperaturer og tålmod

Temperaturen er skøn udenfor. Lunt og dejligt vejr giver mulighed for at sidde derude med kaffen og strikketøjet, så det gør jeg, mens Kenneth har indtaget sofaen og tv’et. Der er jo nogen, som cykler, så vidt jeg har forstået, men skal jeg være ærlig, interesserer det mig ikke.

Jeg strikker lidt på den hemmelige overraskelse i stedet for, mens jeg venter på den regn, som vist har tænkt sig at komme lidt senere. Indtil da er der ualmindelig skønt derude og den tur til Føtex, som venter forude, lokker ikke det mindste lige nu.

Fin temperatur

Oskar sidder musestille og med en imponerende tålmodighed foran køkkendøren og hvorfor nu det?

Der sidder han så...

Jo, ser du, Oline bager pandekager lige indenfor. De, som ikke lykkes, havner med et løst underhåndskast udenfor på terrassen. Det ved Oskar godt.

Du vil sikkert også kunne lide