0

Skudt i gang…

Den første opgave efter ferien inkluderede næsten halvanden times ventetid. Man kan da sige, at jeg fik varmet op, inden det gik løs, for mens vi ventede, blev der hyggesnakket i de dertil indrettede siddeaggregater og det er altid hyggeligt, men efter fire uger uden tegnsprog, er det altså også en velkommen lejlighed til at støve det af igen.

Jeg var lidt rusten, men det gik og hyggeligt var det i hvert fald.

Regnvejr

Forude venter en aftenopgave, men med det regnvejr, vi er blevet begavet med, er det nu også ligemeget med at holde fri. Det siler ned og har gjort det siden i morges. Der er vist ikke udsigt til andet de næste mange dage, så regnjakken er fundet frem, men sandalerne… dem nægter jeg at forlade. Våde tæer har også deres charme. Tror jeg nok.

Du vil sikkert også kunne lide