23

Jeg er blevet bredere

Jeg har udvidet butikken eller det er måske temmelig meget sagt, men i hvert fald har jeg længe gerne villet udvide i bredden – altså ikke sådan helt personligt, men på siden her. Nu er det gjort. Ah :-)

Jeg er ingen haj til at kode layout fra bunden. Faktisk er jeg ingen haj overhovedet. Til gengæld er jeg stædig og giver ikke op, så da jeg var heldig at finde Cutline, som opfylder de meget få præferencer, jeg havde til et grundlayout, var det bare at gå i gang med at dreje på alle “knapperne”. Hold da op, som den slags tager tid, når man er perfektionistisk anlagt, men jeg har fået det akkurat, som jeg vil have det, efter at have været omkring koder, jeg knapt kunne finde rundt i. Du kan garanteret ikke se forskel. Så er alt, som det skal være.

Skulle du alligevel støde ind i døde zoner, spøgelser, det engelsk, jeg ellers mener at have renset grundigt ud i alle steder eller andre underlige og absolut ikke ventede hændelser, hører jeg meget gerne fra dig.

Du vil sikkert også kunne lide