20

En skønne dag…

Knits er ankommet

Nå ja, så kan man da altid lige kigge længselsfuldt efter den…

Det nye Knits er kommet fra England og der er fine fristelser i bladet. Tunikaen vil jeg frygteligt gerne strikke, men det får vente en rum tid endnu. Alligevel kan man jo godt drømme, kan man…

Min arm er i bedring. Jo, jeg tør godt skrive det. Jeg kan mærke det. Jeg tager ikke munden særlig fuld og hvisker det stille, for glemmer jeg bare én gang, at den stadig er skadet, sidder jeg igen med en albue, som konstant smerter. Jeg kan stadig ikke strække armen, ikke løfte så meget som en tændstikæske med den eller på anden måde anvende den, men jeg kan mærke, at den er i bedring. Det er jeg bare SÅ glad for, for til sidst var jeg nærmest overbevist om, at det aldrig ville ske. Det går alt, alt for langsomt, men det går. Der ligger fokus i dag, har jeg besluttet, mens jeg drømmer om tegnsprog. Nætterne er for øjeblikket fulde af lange samtaler på tegnsprog. Jeg trives i drømmene.

Jeg tager hænderne op igen. En skønne dag… men ikke cigaretterne. Nej.

Du vil sikkert også kunne lide