25

Ro på…

Sådan skal den skæres...

Der er kameler at sluge i disse dage. Faktisk kamelflokke på størrelse med en forholdvis formuende beduinhøvdings fineste medgift, hvis jeg skal være helt ærlig. Det er derfor, der har været stille. Jeg fordøjer.

Yderligere fire ugers afholdenhed eller hvad vi nu skal kalde det, når man dagligt indtager enorme mængder amerikanske sitcoms og Doctor Phil i flere afsnit ad gangen for derefter at skylle skidtet ned med en omgang Det lille hus på prærien, er lægeordineret.

Det var en streg i regningen og det bar også bekymringer ind i mit hus, for hvordan var det nu lige, jeg skulle få sagt det her til min leder, for hvor måtte hun være træt af mig og min albue. Jeg kan ikke være sådan floromvunden, pæn eller sirlig, men til gengæld kan jeg være impulsiv og ærlig, så jeg skrev med det samme en besked til hende og fortalte hende ved samme lejlighed, at jeg “vist” trængte til en snak.

Et øjeblik efter kom der svar og et forslag om at mødes denne eftermiddag. Ikke noget med at vente. Med det samme var der handling. Dét er omsorg for medarbejderne og at blive set på den måde gør en verden til forskel. Nu fik jeg lov til at dele mine bekymringer. Jeg fik saglig, ærlig og konstruktiv anerkendelse og indspark. Jeg blev hørt og allerbedst blev jeg mødt.

Jeg har ro i maven igen. Nå ja… og verdens bedste leder, hvis du stadig skulle være i tvivl :-)

Du vil sikkert også kunne lide