4

Køkkenlørdag… åbenbart

Lørdag i køkkenet

Lørdag skal åbenbart stå i køkkenets tegn. Jeg er endt her igen. Denne gang med ansættelse som moralsk støtte og opbakning i forbindelse med udformningen af en biologirapport.

Jeg gør det gerne. Okkedog, men lidt andet kan man jo godt foretage sig, så min elskede røremaskine har fået lov til at ælte dej til et par grovbrød. De hæver nu. Bagefter skal de efterhæve. Så kan de endelig bages. Der er stadig lang vej til de lune ostemadder vi allesammen drømmer om, men skidt med det, for imens vokser ordskoven på Olines virtuelle papir. Det er godt. Jeg elsker, når Oline laver lektier og gider gøre det i mit selskab.

Jeg hygger mig frygteligt, når vi samles om spisebordet. Sådan har det altid været. Engang var søndag fredhellig og alle jeg elskede, blev tvangsindskrevet til mit spisebord det meste af dagen. Måske jeg skal genindføre den tradition, for hyggelig dét var den.

Du vil sikkert også kunne lide