14

God, god lørdag, si’r jeg bare…

Tulipaner & Tomaters Eftersommersalg 2009

Sikke dog en luksus sådan at blive hentet på bopælen og i godt selskab blive kørt lige til døren i Nørresundby, hvor Hannes verdensfirma (nå ja, det er da bare et spørgsmål om tid, hvis du spørger mig)  Tulipaner & Tomater holdt Eftersommersalg.

At blive mødt af et overdådigt velkomstbord med nybrygget te og kaffe, kage og sødt til enhver afart af de tænder var altså også en luksus, som Hanne og hendes søde og dygtige hjælpere havde sørget for. Sikke en modtagelse. En supergod idé, for man føler sig meget velkommen, allerede lige indenfor døren.

Da øjnene endelig kunne løsrive sig fra kager og andet sødt, gik det op for mig, at dette her var langt mere omfangsrigt, end jeg i min vildeste fantasi havde kunnet forestille mig. Der var ikke sparet på vareudvalget. Der var så mange smukke ting, at jeg omtrent fik åndenød, for hvor skal man lige starte med at finde guld? Det var bare i gang fra en ende af, så sådan gik det… og selvfølgelig startede jeg med at proklamere, at jeg ville købe en taske, hvis ejermand havde travlt med at brygge kaffe i køkkenet. Det blev opdaget, inden jeg nåede til kassen, så den gik ikke og jeg måtte fortsætte jagten. Det var nu slet ikke svært at finde andet, som fristede, som du kan se…

Tulipaner & Tomaters Eftersommersalg 2009

Hanne har en formidabel evne til at sætte farver sammen, så man kun kan blive glad, når man ser hendes ting. Ydermere er hendes ting af en håndværksmæssig kvalitet, som kunne have udløst priser, som så helt anderledes ud. Priserne er yderst rimelige. Yderst rimelige, fristes jeg til at gentage og nej, det er ikke for at retfærdiggøre egne indkøb.

Jeg var yderst påholdende, som en ægte nordjyde (nå ja, det er jeg for øvrigt ikke, nordjyde altså. Jeg er himmerlænding, men altså tilsyneladende påholdende grænsende til det nærige. Altså lige i dag, ikke…).

Èn enkelt taske blev det nu alligevel til… for jeg mangler i grunden sådan en lille taske, som bare lige kan rumme… og sådan kan jeg altid finde forklaringer, som slet ikke svarer overens med sandheden. Jeg forelskede mig. Så enkelt er det og hvem ville ikke gøre det?

Tulipaner & Tomaters Eftersommersalg 2009

Jeg skal gerne indrømme, at jeg tenderer det troløse eller i hvert fald er lidt løs på tråden, når det kommer til de forelskelser, for der var mere end én af dem. Til sidst endte jeg med at bestemme mig for den sjoveste. Den mest tossede. Den med farverne, jeg normalt ikke ville vælge, men i virkeligheden er vild med. Hvor er jeg glad for det…

Tulipaner & Tomaters Eftersommersalg 2009

Ha! Nu skyder jeg med Tulipaner & Tomater. Lige fra hoften. Det gør ikke ondt. Kun glad.

Ligeså gjorde den kaffe- og hyggestund et cetera og jeg efterfølgende nåede i mit køkken. Mand, for en god lørdag det er :-)

Du vil sikkert også kunne lide