5

Oline bager cookies

Oline bager Cookies

Jeg tænder lys

Oline bager Cookies med masser af chokoladestykker. Med tungen lige i munden, afsættes kagerne med den perfektion, som er helt og aldeles nødvendig for det gode resultat. Bagefter ryger de i ovnen, hvor de får nogle minutter, inden de igen trækkes ud i luften, for at køle og hærde.

Der dufter dejligt i hele huset. Jeg indånder begærligt duften af en verden i balance, hvor ingenting haster og tiden er til at gøre sig umage med selv de helt små ting, mens jeg tænder stearinlys i hver en krog af stuen.

Lysene varmer dejligt på en råkold dag, hvor vi endnu ikke er begyndt at fyre for alvor. Vi venter, for vi ved, at der kommer en tid, hvor vi vil sætte pris på, at der stadig er masser af varme at tage af. I stedet sørger vi for stearinlys og den indre varme. Om lidt skal den tændes ved varm te og en cookie eller to…

Lyshav

I køleskabet venter verdens bedste Curry. Den er forberedt i går med de fineste ingredienser og en kærlighed, som gør oplevelsen i dag til noget af det ypperste, Kenneth kan præstere. Oline og jeg glæder os frygteligt til, at vi kan sætte risene over og begynde at dække bord. Vi ved, hvad der venter.

Måltidet deler vi med min kusine, som kommer forbi og hygger igennem med os. Det glæder vi os også meget til… og vi skal nok gemme en kage eller to til aftenteen også, for nok er vi grådige, men Oline har bagt til et helt regiment. Dejligt!

Du vil sikkert også kunne lide

5 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Rita
  4. oktober 2009 at 12:47

  Hejsa.
  for et dejligt indslag,
  her på en blæsende søndag, som virker lidt spektakuler.
  Nu klare vi resten af dagen osse.
  Hvem er det lige jeg skal takke.
  søndagshilsen fra
  Rita

 • Avatar
  Svar
  Rosa
  3. oktober 2009 at 16:25

  For et varmt og deilig innlegg!!! Jeg kan føle hjemmehyggen og varmen helt hit. Tror jammen jeg skal følge deres eksempel….tenne stearinlys (og krype under pleddet med strikkepinnene mine). Ha en fortsatt fin lørdag : )

 • Avatar
  Svar
  Laila Beck
  3. oktober 2009 at 16:16

  Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Jeg kan se, at du er ved at faa det bedre paa storelsen af dine indlag og smilet i ordene :-)

 • Avatar
  Svar
  Hanne C
  3. oktober 2009 at 15:46

  Åh, som de cookies ser forjættende ud. Hvis der er en enkelt eller to, som ikke er som de plejer at være, er det fordi, jeg har hevet smagen ud af dem via pc-en;-)

  Stearinlysene er også kommet frem her og i dag har vi åbnet for radiator-varmen for første gang i denne sæson… og der er lasagne til aftensmad!

 • Svar
  Olines fine resultat
  3. oktober 2009 at 15:14

  […] ← Oline bager cookies […]

 • Byd gerne ind