5

Oline bager cookies

Oline bager Cookies

Jeg tænder lys

Oline bager Cookies med masser af chokoladestykker. Med tungen lige i munden, afsættes kagerne med den perfektion, som er helt og aldeles nødvendig for det gode resultat. Bagefter ryger de i ovnen, hvor de får nogle minutter, inden de igen trækkes ud i luften, for at køle og hærde.

Der dufter dejligt i hele huset. Jeg indånder begærligt duften af en verden i balance, hvor ingenting haster og tiden er til at gøre sig umage med selv de helt små ting, mens jeg tænder stearinlys i hver en krog af stuen.

Lysene varmer dejligt på en råkold dag, hvor vi endnu ikke er begyndt at fyre for alvor. Vi venter, for vi ved, at der kommer en tid, hvor vi vil sætte pris på, at der stadig er masser af varme at tage af. I stedet sørger vi for stearinlys og den indre varme. Om lidt skal den tændes ved varm te og en cookie eller to…

Lyshav

I køleskabet venter verdens bedste Curry. Den er forberedt i går med de fineste ingredienser og en kærlighed, som gør oplevelsen i dag til noget af det ypperste, Kenneth kan præstere. Oline og jeg glæder os frygteligt til, at vi kan sætte risene over og begynde at dække bord. Vi ved, hvad der venter.

Måltidet deler vi med min kusine, som kommer forbi og hygger igennem med os. Det glæder vi os også meget til… og vi skal nok gemme en kage eller to til aftenteen også, for nok er vi grådige, men Oline har bagt til et helt regiment. Dejligt!

Du vil sikkert også kunne lide