23

En varm anbefaling

Celestial

Der skulle lige drikkes lidt te og udveksles lidt naturalier og ord denne tidlige eftermiddag, så vi gentog seancen med ord, ord og atter ord, et cetera og jeg. Der skulle blandt andet lige snakkes lidt ferie og ferieformer, for jeg pønser jo lidt på at introducere resten af min familie for sådan én af dem, hvor man har huset med hjemmefra. Overtalelsesargumenter var velkomne og her har jeg jo fat i ekspertisen udi den disciplin, så der ér noteret i den lille bog, som siden skal danne grundlag for endnu et forsøg. Jeg giver aldrig op ;-)

Ella introducerede mig for Celestial Seasonings dejlige te allerede for et par år siden. Ualmindelig velsmagende te er det og med gode, sunde ingredienser og siden har jeg faktisk været svoren tilhænger af deres kamillevariant med honning og vanille, men det stopper slet ikke der. Der er et utal af smags- og helsevarianter og jeg har endnu ikke prøvet én af dem, jeg ikke kunne lide.

I går gik jeg planken ud og investerede i to teer, som kunne vise sig at blive mit Waterloo indenfor dette her temærke, nemlig en urtete med chokolade og hindbær og varianten nedenfor med vanille, jordbær og rose. Det er sørme alligevel udenfor almindelig sund fornufts tolkning af, hvad en god kop te skal smage af, tænkte jeg, da jeg greb begge pakkerne og huskede, at de tidligere oplevelser har været ualmindelig gode.

Celestial

Teen her er ingen undtagelse. Faktisk er den ualmindelig aromatisk og med i opløbet om at blive min absolutte favorit denne vinter. Den ikke alene dufter vidunderligt, men den smager akkurat, som den dufter. Vidunderligt. Jeg brygger endnu en kande i aften. Dét er sikkert.

Teen føres sikkert mange steder, men i Søstrene Grene kan den erhverves til absolut rimelige priser og de har faktisk altid et bredt og solidt udvalg af de forskellige smagsvarianter. Også de sidste nye og endda ofte i små, handy pakker, som giver mulighed for at smage nyt, uden at investere forgæves i kæmpestore pakker, selvom jeg sværger, at jeg endnu ikke er ramt ind i en variant, som ikke har været i min smag og så er den faktisk en absolut værdig, men væsentlig mere prisvenlig konkurrent til Kusmi-teen.

Du vil sikkert også kunne lide