11

Guldbars, Multe og Karpe slap fri…

Metrofisk

Det blev hverken til Guldbars, Karpe eller Multe, men derimod til en kæmpestor portion friske blåmuslinger, for kan vi få fingre i dem, er det altså en yndlingsspise, som tager stikket hjem over næsten alt andet fisk. Sikke et held. Blåmuslinger koster næsten ingenting.

Vi har været i Metro. Hvad gjorde vi inden Metro kom til byen, kan jeg ind imellem tænke, for pludselig kan vi få alle de ting, som var omtrent umulige at få fingre i tidligere, medmindre man var heldig eller i stand til at bruge det meste af en dag på at opstøve alle nødvendige ingredienser. Nu ligger der tørrede limeblade, knasende tørre citronblade, friske Habanero og alle dens brødre og søstre side om side med granatæbler og Pitahaya i kassevis, mens rækker af frisk Koriander står og kildrer næsen sammen med thailandsk mynte og sød basilikum. Det er luksus og meget inspirerende, synes jeg.

Oline fik lov til at bestemme aftenens menu. Hun starter efterårsferie i dag, det heldige asen, så vi skal have pitabrød med sprøde grøntsager og falafler. Det er sådan set heller ikke helt ringe.

Du vil sikkert også kunne lide