15

Fordomsfulde mig

Morgenforberedelser

Der er gået efterår i morgenens forberedelser. Paprika, gul, orange og andre gyldne farver sniger sig ind fra sidelinjen. Ikke farver, jeg normalt bruger, men der sker altså et eller andet for øjeblikket, for mine øjne finder dem, når jeg kigger efter små stykker tilbehør.

Om lidt skal jeg ud af døren. Jeg snupper bussen, så Kenneth og Oline får lov til at nyde, at de har ferie. Jeg har ikke ferie. Jeg skal ind til 2½ times NLP-baseret undervisning med overskriften “Kommunikation og forandring”. Jeg bruger morgenen på at åbne sindet, for formiddagen kan gemme på guldkorn og fantastiske overraskelser, men jeg er så bange for, at laveste fællesnævner er udgangspunktet, at kedsomheden får overtaget.

Jeg ville ønske, at jeg ikke havde alle de fordomme og jeg håber, at de bliver gjort til skamme.

Mandagen er smuk. Om lidt indtager jeg den. Med åbent sind.

Du vil sikkert også kunne lide