14

Weekendstart med pink og chokolade

Weekendstart

Jeg fik skudt weekenden i gang med en fin parkering ved spisebordet, da alle dagens pligter var overstået. I halen af parkeringen fulgte de smukkeste, pink Gerbera, verdens bedste chokolademuffins og bag det hele gemte sig et ualmindelig godt selskab, så jeg skal ikke klage det mindste over weekendstarten, som blev rigtig god.

Nu er det tid til at tænde stearinlysene, stikke fødderne i uldsokkerne og indtage sofaen sammen med Oline. Vi skal svælge i film og ind imellem lidt af det tv-stationerne kan byde på. Oline følger med i Talent 09 og jeg har lovet, at jeg denne gang ser det hele til ende uden supplerende, stupide og ignorante kommentarer. Som om det kan lade sig gøre, men jeg lovet at gøre mig umage, hvis bare jeg må have uldsokker på imens. Jeg er klar om et øjeblik.

God aften til dig og dine og så er fredag jo bare ugens allerbedste dag, synes jeg. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide