12

Jeg gad nu godt…

Det er lørdag og efterår

Det er lørdag og det er efterår. Det er også starten på årets bedste garnudsalg i Kolding.

I år springer jeg over, for jeg har endnu ikke været ude at køre bil med denne her pokkers tennisalbue. Der er nogen ting, den sagtens kan og så er der andre, hvor den beslutter sig for at stå helt af. Èn af de ting har været gearskift og snart -meget snart – skal jeg ud at forsøge mig med at køre bil, men det bliver ikke en tur til Kolding, der skal være første forsøg, så jeg nøjes med at glæde mig over de godt tyve kilo Supersoft, jeg allerede har på hylderne. De rækker vel vinteren over… og kan altid suppleres med lidt nede fra Majas hylder, for nethandel, dét har jeg styr på ;-)

Skulle du have tiden og muligheden, vil jeg varmt anbefale en tur forbi udsalget denne weekend. Der står fantastiske tilbud og venter på dig dernede :-)

Du vil sikkert også kunne lide