26

Hvorfor er det lige, at jeg har den?

Jeg er altså noget langsom i betrækket, men det er ved at være en god uges tid siden jeg implementerede den dersens Blogger-tingest, hvor man kan “tilmelde” sig. Ja, den dér nede i sidebaren, du ved. Den jeg ikke aner, hvorfor jeg har, men fik, fordi jeg modtog flere mails fra folk, som gerne ville, at den var tilgængelig herinde også. Jeg HAR jo set den i sidebaren på Bloggers “egne” blogs, men…

– jeg er altså nødt til at indrømme, at den udelukkende er i sidebaren, fordi jeg er sådan et lejlighedsvist sødt menneske, som ind imellem gerne vil gøre tilpas, men aldrig nogensinde fattede de forklaringer om hvorfor den er smart. Jeg er sikkert dum, men…

– kan du forklare mig det?

UPDATE – Bloggers lille gadget med tilmelding/oversigt over “faste læsere” er igen fjernet fra sidebaren. Der kom forklaringer, men ingen, som kunne retfærdiggøre livets ophold herinde ;-)

Du vil sikkert også kunne lide