9

Chokoladeboller?

Tænk engang, jeg er vild med at være midt i byen. I hjertet så at sige. Det er dejligt at kunne forlade skrivebordet og et øjeblik efter stå nede, midt i alt det eksotiske, det sjove og det skæve, for det er sådan Danmarksgade er. Den er også gamle, ærværdige møbelhuse, Netto og Ålborg Slagter Gården. Den er marskandisere og grønthandlere og vejen til alting.

Specialiteter

Jeg spiser frokost med kolleger hver dag. Jeg sidder ikke længere i min bil på en tilfældig parkeringsplads i en tilfældig by. Jeg sidder ved et bord på en behagelig og komfortabel stol og jeg drikker formiddags- og eftermiddagskaffe. Jeg elsker det.

Jeg elsker også, at der udveksles alt mellem himmel og jord. I går foranledigede det akut trang til de KÆMPESTORE chokoladeboller Lene engang præsenterede os for herhjemme. De fåes lige oppe i Slotsgade og som sagt er Danmarksgade vejen til alting, så der endte jeg da også oppe efter endt arbejdsdag.

De havde lukket!

Lukket som i mørklagt butik uden mulighed for at bedømme om de bare holder mandagslukket eller forever lukket.

Jamen helt ærligt! Nu er jeg endelig kommet i nærheden af de største, lækreste lune chokoladeboller, jeg nogensinde har smagt og så har de lukket! Jeg har ikke givet op endnu. I dag smutter jeg op forbi igen. De MÅ da kunne forstå, at en enkelt aldrig er nok…

Du vil sikkert også kunne lide