5

Gid jeg gad

Hold da op, som drømme ind imellem kan tages med ind i den vågne verden. Jeg er knapt mig selv endnu efter en nat, hvor den ene frygtelige drøm afløste den anden, mens jeg vendte og drejede mig under en dyne, der var skiftevis for kold eller for varm.

I morges var jeg overbevist om, at det nu var min tur til at være syg. Resten af familien har kun rester tilbage. De hoster begge to som søløver og er vist også en smule langnæsede endnu, men de er i gang med hverdagen igen, så det var vel på tide, at jeg snuppede min andel af den portion vira vi havde slæbt til huse.

Sådan er det ikke. Jeg er frisk, sund og rask, men bare lidt langsom i det betræk, som efterhånden er ved at se lidt slapt ud. Jeg er sikker på, at eftermiddagens planer gør underværker, men inden venter lige lidt forberedelser til weekenden. Støvsugeren står klar.

Gid jeg gad…

Du vil sikkert også kunne lide