12

Åh, så dumt…

Åh så dumt...

Jeg synes jo, at albuen har det godt. Jeg véd godt, at den stadig kræver behørigt hensyn. “Du må lave alt med den albue. Det må bare ikke gøre ondt”, er fint nok og jeg er sådan set ved at være temmelig erfaren med hvad er godt og hvad er skidt, men jeg fik vist dummet mig i går, for jeg syntes jo, at jeg gerne ville være sådan lidt huslig og fik derfor gjort kål på alt vasketøj og så gik det galt…

Der lå strygetøj. Jeg hader at stryge, men jeg er sådan indrettet, at der helst skal gøres “rent bord”, før jeg virkelig føler, at jeg er færdig med et stykke arbejde, så jeg tændte for strygejernet. Jeg hentede radioen ud i bryggerset, nød gulvvarmen omkring tæerne og drak brændvarm te, mens jeg så tekstil efter tekstil blive glat, smukt og skabsklart. Faktisk nød jeg hele processen, for der er noget fuldkommen fantastisk ved endelig at kunne deltage i de huslige forpligtelser igen. At være rask er jo ikke kun at være i stand til at passe sit arbejde. Der er også rigtigt mange andre, praktiske gøremål i et liv, som et cetera så klogt påpegede tidligere i dag. Man er vel først “rigtigt” rask, når man kan varetage alle de pligter, et helt liv består af.

Jeg forregnede mig. I dag – og først i dag, for så tarveligt er det også – har jeg ondt i albuen igen. Øv, og hvor var jeg lige grædefærdig, da jeg mærkede det i morges. Èn ting hjælper dog med sikkerhed; at lave ingenting, så det har jeg gjort hele dagen… og måske er jeg nødt til at tage morgendagen i ed også. Det får tiden vise, men ærgerligt er det, for jeg havde ærlig talt glædet mig til, at jeg skulle montere head-set og byde velkommen indenfor i butikken, jeg er en glad del af.

Pokkers og så lærte jeg lige, at jeg ikke er mere “rask”, end et strygejern kan vælte mig og hvem skulle lige tro det, når man ser, hvor solidt jeg er sat på jorden ;-)

Du vil sikkert også kunne lide

12 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  9. november 2009 at 12:32

  et cetera, jeg tager den helt med ro… for hellere kunne lidt end slet ingenting :-)

  Tina, jeg ER vel småskør, men skidt… for jeg har det jo sjovt det meste af tiden :-)

 • Avatar
  Svar
  Tina - omme i London
  9. november 2009 at 09:44

  LOL Liselotte – du er altsaa ikke helt normal, kan jeg konstatere. Uanset at jeg egentlig elsker at stryge, saa maa jeg indroemme jeg ikke ville aergre mig over at blive noedt til at goere det med maade! :)

 • Avatar
  Svar
  et cetera
  9. november 2009 at 09:14

  Jeg fornemmer, at du er rigtig fornuftig – som om du ikke altid er det ;-) … og giver albuen ro – også i dag? Du er jo nødt til at have “albuerum” (no fun intended her!) til, at prøve dig frem mht hvad og ikke mindst hvor meget du kan – om det så betyder en efterfølgende dag eller to med helt ro, tænker jeg jo …

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  9. november 2009 at 08:00

  Jeg fatter mod og mærker så heldigvis, at smerten allerede er på retur. Jeg tror, at en skidt uge kombineret med et strygejern er en dårlig kombination, men jeg regner med, at jeg allerede i morgen er klar igen. Jeg håber det i hvert fald :-)

 • Avatar
  Svar
  Shabby Marianne
  9. november 2009 at 07:59

  Øv når hovedet lyst ikke følges af kroppens fysik……Jeg sender lige noget krammestøv her fra ønskeøen

 • Avatar
  Svar
  Irene
  9. november 2009 at 00:47

  piv!

 • Avatar
  Svar
  Sidse
  8. november 2009 at 23:04

  Fat mod min pige. Du har vist haft en skæv uge. Det påvirker det hele. Og når du får en melding fra albuen, så tag det, som det det er. En besked til dig om, at du bare lige skal vide, at den ikke glemmer så let, og det får du så heller ikke lov til. Smerterne vil hurtigere forsvinde og du ved, havd du skal gøre for at hjælpe dem til at blive mindre.

  Gad nu virkelig godt være messende med en masse anmessende ting og sager. Den gule siddemaskine, er både personlig og selvstændig. Rigtigt set!

 • Avatar
  Svar
  Catarina
  8. november 2009 at 22:30

  ØV hvor træls altså. Kan godt følge dig i det med at gøre rent bord, på går man det bedst. :)

  Du må have rigtig god bedring Liselotte.

 • Avatar
  Svar
  marianne bentzen
  8. november 2009 at 22:27

  Åh nej ikke det, nu synes jeg, at du skal være fredet for smerter, men jeg kender godt til den fornemmelse, at man da lige skal have gjort rent bord.
  Kh Marianne

 • Avatar
  Svar
  Anne Dyrholm Stange
  8. november 2009 at 22:01

  Øv altså :-(

 • Avatar
  Svar
  Lotte
  8. november 2009 at 21:44

  Årh Liselotte!!! Pisosse!
  Pust pust

 • Avatar
  Svar
  Regitze
  8. november 2009 at 21:17

  jeg sender lige en bestilling til albuen om at det bare skal være en lille murren, der er væk i morgen.

 • Byd gerne ind