9

Who found Otto

Tiden går...

Tiden ikke bare går, men render af sted, når man er i godt selskab. Sådan har det også været i dag, hvor rammen har været Aalborg Kongres & Kultur Center, som lagde lokaler til messerne ANTIK og design 2009 og Gør din bolig bedre 2009. Begge messer samlet under ét tag er praktisk, for så er det da muligt at nå godt og vel rundt om både det moderne og det antikke.

Faktisk skulle det vise sig, at ANTIK og design var der, hvor vi brugte absolut længst tid på at fordybe os i både nyt og gammelt. Boligforbedringer i form af efterisolering, nyt tag eller udendørs vildmarksbad med indlagt champagne er ikke noget, nogen af os står og tripper for at komme i gang med. Lidt godt var der nu alligevel at hente i “boligopgraderingsafdelingen” blandt tagplader, brændeovne og møbelstoffer, så det var slet ikke helt skævt. Vi endte bare med at finde så mange interessante ting i den anden ende af Aalborghallen, som den stadig hedder i mit hoved, at vi helt fortabte os i smykker, glas og legetøj fra svundne tider.

En af standene i den “gamle” afdeling stod Susanne på. Susanne er indehaver af Who found Otto og hendes talent for at skabe finurlige, sjove opstillinger og i det hele taget ramme en stil, som vandt genklang både her og der gjorde, at vi i lang tid stod og beundrede, mens vi fik en snak om de smukke ting, som er hentet i blandt andet Ungarn og Rumænien.

Jeg forelskede mig hjælpeløst i den gule slagbænk nedenfor…

Inspiration

Virkelig forelskede mig… men jeg nåede selv til erkendelse af, at den ikke ville få den plads, et sådan møbel fortjener, på min matrikel. Den skal stå et sted, hvor den får lov til at dominere og være alene om at blive beundret. I en andens køkken, stue eller store entre, men hold da op, som jeg stadig synes, at den bænk er vidunderlig.

Når det er sagt, så var Susanne ikke på messen for at sælge sine ting til private, men for at gøre opmærksom på sig selv og hele konceptet med at tilbyde helt unikke ting som eksempelvis butiksinteriør. Jeg ved godt, hvor jeg ville finde tingene til min lille drømmebutik… og der kunne godt være en syregul slagbænk imellem.

Inspiration

Flaskerne ovenfor er en af mine passioner og jeg har allerede nogle stykker, men den slags kan man slet ikke have for mange af, så jagten er gået ind efter en fin og inspirerende halv time i Susannes selskab og skal jeg så lige have fundet noget syregult blank maling i en fart? Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide