15

Høj i hatten… og røde ører

Jeg havde en kort arbejdsdag i dag. Tre timer. Høj i hatten havde jeg tidligere på ugen meddelt, at jeg naturligvis passede telefon for vores søsterkontor, når jeg nu alligevel skulle passe vores egen. Alene. Helt alene.

Jeg havde regnet med, at jeg havde fået øvet mig til fortrolighed med vores ufatteligt smarte, imponerende intelligente og superbrugervenlige bookingsystem, men det havde jeg så ikke lige nået…

Helt ærligt, så svedte jeg tran hele formiddagen, mens jeg kastede mig rundt mellem bestillinger på både skrift og i telefon. Jeg flyttede – med rystende hænder og bævende hjerte – opgaver rundt på den visuelle legotavle, mens jeg med ærefrygt iagttog, hvordan opgaver skiftede hænder og små huller opstod i takt med, at jeg blev modigere. Jeg tastede, flyttede, ringede, svarede og svedte. Nok mest det sidste, så da jeg endelig kunne lukke systemet ned og kalde det weekend, var jeg ærlig talt så rundforvirret, at jeg ikke længere kunne fortælle, hvad der var op eller ned.

Liselotte

Den friske luft på gaden var ualmindelig velkommen. Blæst, regn og kulde udgjorde kun behagelig kulisse for en hjemtur, jeg startede på gåben, fordi hjernen i dén grad trængte til at blive rusket tom. Efter en tid ringede jeg til min privatchauffør, som straks satte kursen i retning af midtbyen. Han nåede mig, da jeg var nået til enden af Kayerødsgade. Jeg går som børn. Jeg stopper op konstant, fordi øjet fanger et eller andet. Jeg kan lide det.

Hjemme igen fik jeg en kop kaffe. Og lidt mavepine, for havde jeg nu gjort det hele rigtigt eller havde jeg lavet så meget rod, at det aldrig lod sig rede ud igen? Ørerne blev røde og det var vist ikke kun takket være det friske vejr…

Liselotte

Heldigvis ringede en af hajerne for et øjeblik siden. Altså en af de kolleger, som bare er hamrende overskudsagtig og skidedygtig til at betjene systemet. Hun har adgang til det hele hjemmefra, så hun driblede lige ind forbi og sagde så “… det ser da helt rigtigt ud, Liselotte”.

Nu kan jeg da vist godt tage hul på weekenden så. Ah, siger jeg bare :-)

Du vil sikkert også kunne lide