16

Postkasserød glædeseksplosion

For et år siden modtog jeg mine nye, miljø- og Liselottevenlige drikkeflasker fra klean kanteen. En lyserød og en dejlig grøn af slagsen. Siden er de brugt flittigt og jeg er stadig meget, meget glad for, at de kan gå lige i opvaskemaskinen. Det er praktisk, når der er sådan én i huset og det sørger for, at der altid er en ren flaske at medbringe.

For et øjeblik siden bankede posten på døren, for det er blevet jul før tid…

Rød, rød og rød

Posten havde en pakke med til mig. I pakken var den smukkeste, postkasserøde (eller julerøde, om du vil) drikkeflaske, som bare råbte “Liselotte!”, da den dukkede frem af bobleplasten. Den er fantastisk, men ikke mere fantastisk end den historie, den blev sendt sammen med.

Flaskerne kunne ikke købes i Danmark for et år siden, da jeg skrev om dem, men det forhindrede ikke liebhavere i at bestille dem. Jeg gjorde det. Jeanett og Thomas gjorde det og blev ramt af told og stod pludselig med nogle urimeligt dyre drikkeflasker, men som de skriver, “Her stopper historien ikke. Vi tænkte nemlig!”.

I dag er tanke forvandlet til handling og de skriver “… så takket være din inspiration, har vi i dag en webshop“. Jeanette og Thomas er forhandlere af klean kanteen i Danmark. Den historie er helt og aldeles fantastisk og jeg er bare så glad for, at de har taget sig tiden til at skrive til mig. Tænk, et håndskrevet brev. En hilsen og en tak for at inspirere. Det gør mig meget, meget glad og så er den postkasserøde klean kanteen altså bare helt og aldeles fantastisk og absolut uundgåelig juleaccessorie dette år :-)

Du vil sikkert også kunne lide